Personal tools

Program

MIT_002
(MIT, Yu-Chih Ko)

Friday, August 3, 2018

 

 Program Schedule and Class Room Assignments: <TBD>

Time
August 3, 2018
(Friday)

9:00-17:30
Registration
9:30-9:50
(20 mins.)
Opening Session
9:50-10:40
(50 mins.)
Plenary Session I
10:40-10:50 
(10 mins.)
Break 
10:50-11:40
(50 mins.)
Plenary Session II
11:40-13:00
(80 mins.)
Lunch
13:00-14:30
(90 mins.)
3 Parallel Workshop Sessions
14:30-14:40
(10 mins.)
 Break
14:40-16:10
(90 mins.)
3 Parallel Workshop Sessions
16:10-16:20
(10 mins.)
Break
16:20-17:50
(90 mins.)
3 Parallel Workshop Sessions

 

 

The Conference Theme:


"Recent Research Advances in Big Data, Artificial Intelligence (AI), Machine Learning (ML) and Deep Learning (DL) - Applications, Challenges, and Future Trends"


The Parallel Workshops:

The EITA-Knowledge and Smart Technology 2018 conference consists of three parallel workshops: 

 

  • Workshop 1 (W1): Emerging Technologies and Applications in Big Data, AI, ML and DL for Healthcare, Pharma, Medicine, Precision Agriculture, and and High-Performance Computing
  • Workshop 2 (W2): Emerging Technologies and Applications in Big Data, AI, ML and DL for Virtual Agents, Biometric, Cybersecurity, Computer Vision and Pattern Recognition, Natural Language Generation, Speech Recognition, Text Analytics and Natural Language Processing (NLP)
  • Workshop 3 (W3): Emerging Technologies and Applications in Big Data, AI, ML and DL for Decision Management, FinTech, Entertainment and Game, Robotic Process Automation, Communications and Networking

 

The Conference Programs:

 

  • The EITA-New Materials 2017 Conference Program: (Light PDF version)

 

Note: Click here to download the latest version of Adobe Reader.


Document Actions