Personal tools

Program

Taipei 101_1
(Taipei 101, Tourism Bureau, R.O.C. (Taiwan))

Friday, April 27, 2018

 

Program Schedule: 

Time
April 27, 2018
(Friday)

1:30 PM-6:30 PM  
Registration
2:30 PM-2:50 PM
(20 mins.)
Opening Session
2:50 PM-3:30 PM
(40 mins.)
Plenary Session 1: <TBD>
3:30 PM-4:10 PM
(40 mins.)

Plenary Session 2: <TBD>

4:10 PM-4:25 PM
(15 min.)
Break
4:25 PM-5:05 PM
(40 mins.)
Plenary Session 3: <TBD>
5:05 PM-5:45 PM
(40 mins.)
Plenary Session 4: <TBD>
5:45 PM-6:25 PM
(40 mins.)
Plenary Session 5: Panel Discussion: <TBD>
6:25 PM-6:30 PM
(5 mins.) 
Closing Remarks 

 

 

The Conference Theme:


"Smart, Precision, and Preventive Medicine: Challenges, Opportunities, and Future Directions"

 

The EITA-Healthcare Ventures 2018 conference consists of five plenary sessions:

 
    • Plenary Session 1: The Current Status and Future of Precision Medicine
    • Plenary Session 2: Integrating Precision Medicine: Technical Challenges and Solutions
    • Plenary Session 3: Advancing the Clinic with Emerging NGS Technologies
    • Plenary Session 4: Precision Medicine: New Paradigms, Risks and Opportunities for the Pharmaceutical Industry
    • Plenary Session 5: Panel Discussion: Health Data, Security, and Privacy
 

The Conference Program:

 

  • The EITA-Healthcare Ventures 2018 Program: (Light PDF version)

 

Note: Click here to download the latest version of Adobe Reader.


Document Actions