Personal tools

Program

Tin Ka Ping Photonic Center_NCTU_071117A
(Tin Ka Ping Photonic Center, National Chiao-Tung University, ROC (Taiwan))

Thursday-Friday, September 11-12, 2019

 

Program Schedule and Class Room Assignments: CPT Building and Tin Ka Ping Photonic Center (交映樓及田家炳光電中心), National Chiao-Tung University, Hsinchu, R.O.C. (Taiwan).

Time
September 11
(Wednesday)
September 12
(Thursday)
9:00-17:30
Registration
(Room: Conference Hall, CPT Building 1F (交映樓1F國際會議廳)
Registration 
(Room: Conference Hall, CPT Building 1F (交映樓1F國際會議廳)
9:30-9:50
(20 min.)
Opening Session
(Room: Conference Hall, CPT Building 1F (交映樓1F國際會議廳)
Opening Session
(Room: Conference Hall, CPT Building 1F (交映樓1F國際會議廳)
9:50-10:40
(50 min.)
Plenary Session I
(Room: Conference Hall, CPT Building 1F (交映樓1F國際會議廳)
Plenary Session III
(Room: Conference Hall, CPT Building 1F (交映樓1F國際會議廳)
10:40-10:50
(10 min.)
Break
Break
10:50-11:40
(50 min.)  
Plenary Session II
(Room: Conference Hall, CPT Building 1F (交映樓1F國際會議廳)
Plenary Session IV
(Room: Conference Hall, CPT Building 1F (交映樓1F國際會議廳)
(11:40-13:00)
(80 min.)
Student Poster Competition: Presentations
(Room: CPT Building 1F (交映樓1F)

Lunch
Student Poster Competition: Award Ceremony
(Room: CPT Building 1F (交映樓1F)

Lunch
13:00-14:30
(90 min.)
4 Parallel Technical Sessions
(Rooms:
W1: Conference Hall, CPT Building 1F
W2: R201, CPT Building
W3: R202, CPT Building
W4: R203, CPT Building)
3 Parallel Technical Sessions
(Rooms:
W1: Conference Hall, CPT Building 1F
W2: R201, CPT Building
W3: R202, CPT Building
W4: R203, CPT Building)
14:30-14:40
(10 min.)
Break
Break
14:40-16:10
(90 min.)
4 Parallel Technical Sessions
(Rooms:
W1: Conference Hall, CPT Building 1F
W2: R201, CPT Building
W3: R202, CPT Building
W4: R203, CPT Building)
3 Parallel Technical Sessions
(Rooms:
W1: Conference Hall, CPT Building 1F
W2: R201, CPT Building
W3: R202, CPT Building
W4: R203, CPT Building)
16:10-16:20 
(10 min.)
Break  Break 
16:20-17:50 
(90 min.) 
4 Parallel Technical Sessions
(Rooms:
W1: Conference Hall, CPT Building 1F
W2: R201, CPT Building
W3: R202, CPT Building
W4: R203, CPT Building)
3 Parallel Technical Sessions
(Rooms:
W1: Conference Hall, CPT Building 1F
W2: R201, CPT Building
W3: R202, CPT Building
W4: R203, CPT Building)

 

The Conference Theme:


"Recent Research Advances in New Materials, Nanotechnology, Healthcare, New Energy and Sustainable Smart Manufacturing: Challenges, Opportunities and Future Directions"


The Parallel Workshops:

The EITA-New Materials 2019 conference consists of four parallel workshops and a student poster competition session:

 

  • Workshop 1 (W1): Emerging Technologies and Applications in Materials for Healthcare and Medicine: Bio-Materials, Bio-SoC, Bio-Nanotech, Bio-NEMS/Bio-MEMS, Biomedical Optics and Imaging, Biomedical Engineering and Systems, Biomedical Informatics, Mobile Health, Virtual Reality (VR) and Healthcare 
  • Workshop 2 (W2): Emerging Technologies and Applications in Electronic, Photonic, and Magnetic Materials, Ceramic Materials, Metallurgy and Materials, Organic Polymer, Soft Materials, and Computational Materials
  • Workshop 3 (W3): Emerging Technologies and Applications in New Energy Materials and Devices, Smart Energy Systems and Technologies (SEST), Perovskite, Power Electronics, Smart Homes, Smart Buildings, and Smart Communities, Energy Storage and Utilization, Clean/Intelligent Vehicle Technologies, and Artificial Intelligence (AI) Applications in New Materials and Energy
  • Workshop 4 (W4): Smart Tools and Smart Services, Smart Machines, and Sustainable Smart Manufacturing for the Future: Vision, Strategies, and Implementation Big Data and Intelligence, Advanced Sensors, Autonomous Robots, Robotic Process Automation, Smart Machines (Devices), Simulation, Horizontal and Vertical System Integration, Smart Cities, Smart Supply Chain Management and Logistics 4.0, Computer Networking, 5G Wireless Mobile Technology, Internet of Things (IoT), Cyber-Physical Systems, Cybersecurity, Additive and Advanced Manufacturing, Digital Manufacturing, Augmented Reality and Cloud Technologies)
  • Student Poster Competition

 

The Conference Programs:

 

  • The EITA-New Materials 2019 Conference Program (draft as of 7/19/19): (Light PDF version)

 

Note: Click here to download the latest version of Adobe Reader.


Document Actions